dagopvang

Babyprofessionals
In het eerste levensjaar van een kind zijn 'hechting' en 'vertrouwen', naast eten, drinken en slapen, heel essentieel. Hier hebben we bij Hoera dan ook veel extra aandacht voor. Om voor ieder kind een evenwichtige basis te kunnen creëren, werken we in de babygroepen van Hoera met speciaal opgeleide pedagogisch medewerkers: onze babyprofessionals. Medewerkers met extra gevoel en affiniteit voor baby's. Die naast hun reguliere opleiding ook een aparte training hebben gevolgd. In deze training is de kennis over de ontwikkeling en behoeften van baby's verder uitgebreid, en is de sensibiliteit voor de signalen van de jongste kinderen vergroot.

Baby's worden door onze babyprofessionals met veel liefde en zorg opgevangen. We gaan daarbij uit van de gedachte dat baby's zowel kwetsbaar als ook bijzonder krachtig zijn. Het bewustzijn van de kwetsbaarheid van baby's binnen de kinderopvang, heeft onze dagelijkse aandacht. Wij proberen een dag bij Hoera voor de baby steeds optimaal in te richten, en doen dit in voortdurend overleg met ouders.

Wilt u meer weten over hoe wij werken? Maak gerust een afspraak voor een kennismaking op de locatie van uw keuze of bezoek ook eens onze website www.hoerakindercentra.nl. Wilt u actuele informatie over plaatsingsmogelijkheden? Belt u dan met ons Servicepunt T: 077-358 97 97 (tijdens kantooruren).